Cum sa-ti creezi cont de Instagram

Cum sa-ti creezi cont de Instagram

Instagram este o retea de socializare prin care puteti sa va impartasiti pozele cu prietenii, fiind creata special pentru telefoanele mobile.

Totodata, este o retea rapida si usor de folosit – se ia o poza, se adauga filtre si un titlu si se da share.

Iata cum se creeaza un cont Instagram:

1

Downloadati aplicatia pe telefonul mobil, din App Store (iPhone or iPad), Google Play (Android) sau Windows Phone Store (Windows Phone).

2

Instalati Instagram. O data aplicatia descarcata, dati click pe butonul Open si se va deschide o pagina unde va puteti crea un cont nou de utilizator Instagram.

3

Accesati meniul Registration (inscriere). Instagram va arata doua optiuni – prin contul facebook sau cu ajutorul adresei de email. Alegeti optiunea "Register with E-mail".

4

Completati inscrierea cu ajutorul emailului, a numelui de utilizator si a unei parole. Introduceti o adresa de email valida, deoarece Instagram va va cere s-o verificati si va va trimite informatiile de logare pe aceasta. Apoi introduceti un nume de utilizator Instagram si o parola.

5

Introduceti numarul de telefon, pentru ca Instagram sa va poata verifica cu usurinta profilul. Instagram foloseste in prezent un sistem pe baza de SMS pentru ca utilizatorii sa nu primeasca spamuri. Nu uitati sa adaugati prefixul tarii la numarul de telefon.

6

Completati informatiile necesare: profil, detalii personale, descriere, blog, etc sau orice alte detalii prin care cei din retea va pot cunoaste mai bine.

7

Confirmati adresa de email. Verificati-va inbox-ul pentru a finaliza inscrierea pe Instagram. Veti gasi un mail de verificare.

8

Bucurati-va de Instagram. Postati si dati share la pozele pe care doriti sa vi le vada prietenii si veti deveni parte dintr-o comunitate in continua crestere.

Ponturi

- Nu va grabiti atunci cand alegeti un nume de utilizator, deoarece acesta ar trebui sa va reflecte personalitatea.

- Postati pozele cele mai importante.

- Invatati tehnica aplicarii filtrelor.

- Fiti creativi si originali.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

LinkedIn este cea mai mare si mai raspandita retea de socializare din domeniul profesional. Afla cum iti...
Exista mai multe motive pentru care ai nevoie de un cont de Gmail Business. Este eficient, sigur,...
Aproximativ un miliard oameni din intreaga lume folosesc Instagram in fiecare zi! Aceasta retea a incetat de...