Cum sa gasesti rapid informatia pe Google. Aplica aceste metode!

Cum sa gasesti rapid informatia pe Google. Aplica aceste metode!

In era tehnologiei avansate si a conexiunii la internet de mare viteza, poti gasi informatii despre aproape orice. In doar cateva minute, vei gasi retete pentru o placinta delicioasa sau te poti informa cu privire la dualitatea unda-particula, sa spunem.

De cele mai multe ori, insa, esti nevoit sa treci printr-un adevarat chin, o multime de cautari pentru a gasi informatiile necesare. Iar asta iti poate lua ore bune. De aceea, am realizat pentru tine o lista cu cele mai eficiente metode de cautare pe Google. Vei putea gasi informatiile dorite cu doar cateva clicuri!

1. Variatii de cautare. Uneori, nu esti sigur ca iti amintesti corect informatiile sau numele de care ai nevoie pentru a incepe cautarea. Dar asta nu trebuie sa fie o problema! Pur si simplu, foloseste cateva variatii de cuvinte, folosind spatiu intre ele. Poti folosi, de asemenea si elementul de legatura sau. Spre exemplu, daca faci o confuzie intre Stana Izbasa si Sandra Izbasa noteaza astfel: Izbasa Stana Sandra. Vei putea face, astfel, diferenta intrea marea gimnasta si cunoscuta cantareata de muzica de distractie.

2. Cautare folosind sinonime. Limba romana este bogata in sinonime. Uneori, acest lucru te poate ajuta in cercetarile online. Daca trebuie sa gasesti site-uri pe un anumit subiect si nu pe cele care contin o expresie specifica, adauga simbolul ~ (SHIFT + 1/2) la cautare. Exemplu: mancare ~alimente.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

E mare harababura in telefonul tau? Nu-ti mai aduci aminte ce si unde ai pus? Ai nevoie...
Google Photos este un serviciu online prin intermediul caruia ai posibilitatea sa stochezi gratuit amintirile foto/video, dar...
Internetul a devenit, de cativa ani, principala sursa de informare pentru oamenii de rand din majoritatea colturilor...