Cum sa te conectezi la Spotify pe mobil, web si desktop

Cum sa te conectezi la Spotify pe mobil, web si desktop

Spotify e la mare moda! Poti asculta cu usurinta muzica preferata, cu mai putine reclame, chiar si in timp ce te joci! Daca nu stii cum sa folosesti aceasta aplicatie , te ajutam! Exista 3 modalitati de a te conecta la Spotify: in browser, pe desktop si pe mobil. Sa le luam pe fiecare in parte!

Spotify pe mobil:

- deschide Spotify. Pictograma a aplicatiei arata ca un cerc verde cu unde sonore negre in interior, pe care o vei gasi pe unul dintre ecranele de pornire. Daca nu, o poti descarca din Magazin Play;

- atinge Conectare sau Continua cu Facebook.

- introdu adresa de e-mail si parola (daca ai ales varianta Conectare). Cand te loghezi cu Facebook, vei fi autentificat automat , daca ai un cont Facebook conectat la contul Spotify. Daca nu, ti se va solicita sa le conectezi.

- apasa pe Conectare pentru a continua. Odata conectat/a, veti vedea sugestii de muzica si liste de redare, precum si listele redate recent. Daca vrei sa te deconectezi, acceseaza pictograma de setari si selecteaza Deconectare in partea de jos a meniului.

Spotify in browser web:

- Acceseaza accounts.spotify.com/en/login?continue=https intr-un browser web. Poti utiliza orice browser, cum ar fi Chrome sau Explore, pentru a te conecta.

- alege o metoda de autentificare. Introdu adresa de e-mail si parola sau da click pe Continua cu Facebook ori Continua cu Apple. Daca ai ales sa introduci  adresa de e-mail si parola, apasa pe Conectare pentru a continua. Daca contul tau de Facebook sau de Apple nu este conectat la un cont Spotify, ti se va solicita sa introdui parola Spotify pentru a le conecta.

- poti alege intre a vizita pagina contului tau sau a lansai playerul web. Poti accesa setarile contului sau poti asculta muzica in browser, dupa conectare.

- pentru deconectare,da click pe numele profilului tau in coltul din dreapta sus al paginii si alege Deconectare.

Spotify in desktop client:

- deschide Spotify. Aceasta pictograma a aplicatiei arata ca un cerc verde cu unde sonore negre in interior. O gasesti in meniul Start sau in folderul Aplicatii.

- da clic pe Conectare. Butonul se afla in mijlocul ferestrei.

- alege o metoda de autentificare. Poti utiliza adresa de e-mail si parola sau te poti conecta prin intermediul Facebook. Pentru prima varianta, da click pe Conectare pentru a continua. Daca contul tau Facebook nu este conectat la un cont Spotify, ti se va solicita sa introduci parola Spotify pentru a le conecta. Dupa conectare, vei vedea playlisturile, posturile de radio si ce ai ascultat recent. Pentru deconectare, fa click pe numele tau si pe fotografia de profil si alege Deconectare.

Citeste si: Cum sa asculti muzica preferata pe YOUTUBE cu ecranul telefonului inchis

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Oamenii se raporteaza diferit la emoji-uri. Pe de-o parte ii avem pe cei care considera ca acestea...
Atingerea pragului de 10 000 de urmaritori pe Instagram este o etapa interesanta si importanta, in egala...
Inregistrarea unui videoclip pe telefonul mobil si incarcarea acestuia pe YouTube este o modalitate excelenta de a...