Cum se realizeaza un machiaj al ochilor pe baza de umbre

Cum se realizeaza un machiaj al ochilor pe baza de umbre

Iata cateva sfaturi despre cum se realizeaza un machiaj al ochilor pe baza de umbre reusit, fara a exagera:

1

Analizati-va culoarea si forma ochilor, pentru a va da seama ce culori i-ar putea scoate in evidenta. Femeilor cu ochi caprui le sta bine cu machiaj de culoarea albastra sau violet, iar celor cu ochi albastri li se potriveste machiajul gri, maro si albastru. Daca doriti sa va alungiti putin ochi, aplicati fard si contur de ochi spre exteriorul liniei acestora, iar daca doriti sa creati senzatia ca aveti ochi rotunzi, aplicati fardul si creionul strict pe linia acestora. Daca nu va puteti decide ce culoare de fard sa aplicati, folositi negru si maro.

2

Analizati-va sprancenele si daca este nevoie cosmetizati-le pentru a le da un aspect ingrijit si o forma la alegere. Acest lucru va va permite sa aveti sprancene perfecte si fara a aplica vreun machiaj.

3

Pregatiti-va fardurile si creioanele pentru conturarea ochilor. Acestea din urma vor accentua ochii, in timp de umbrele create cu ajutorul fardurilor le vor da o nota de mister.

4

Incepeti aplicarea fardurilor. Pentru a crea un machiaj pe baza de umbre, aplicati in primul rand cel mai deschis fard sub spranceana. Urmatoarea nuanta mai inchisa cu un ton trebuie aplicata sub aceasta, iar cea mai inchisa nuanta se aplica pe pleoapa, cat mai aproape de gene.

5

Creati un contur cu creionul pentru ochi, la baza genelor, cat mai aproape de acestea si alungiti linia in functie de ce fel de ochi doriti sa aveti ( rotunzi sau alungiti).

6

Pentru a va intregi look-ul aplicati o nuanta de roz pal sau de bej pe buze, aranjati-va parul si imbracati o tinuta sexy. Astfel va veti da pe spate partenerul.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Aplicarea corecta a machiajului nu este dificila. Acest lucru necesita atentie si o mana sigura. Iata ce...
Un machiaj natural este intotdeauna la moda. Iata cateva sfaturi despre aplicarea machiajului pentru crea un look...
Este foarte important pentru sanatatea pielii tale sa indepartezi orice urma de machiaj in fiecare seara inainte...