Cum sa cureti PRODUSELE de INFRUMUSETARE

Cum sa cureti PRODUSELE de INFRUMUSETARE

Produsele de infrumusetare sunt cele care iti imbunatatesc viata in fiecare zi. Fara ele, poate ca nu te-ai mai simti la fel de speciala, atat de frumoasa. Prin intermediul lor, poti sa ai grija de tine. Insa, mai tii minte cand le-ai curatat ultima oara?

Peria ta e plina de par? Ondulatorul de gene s-a imbacsit de rimel? Uscatorul de par e plin de praf si parca nu iti mai vine sa usuci parul? Toate astea sunt cauze ale neglijentei tale. Invata sa ai grija de produsele de infrumusetare. Iti aratam cum:

1. Uscatorul de par. Daca nu il cureti din cand in cand, fohnul se va umple de praf, mai ales in zona motorasului. Pe langa aspectul inestetic si microbii acumulati, uscatorul risca, in orice moment, sa se defecteze. Curata-l de praf printr-o metoda simpla: cu o periuta de dinti scoasa din uz. 

2. Peria de par. Dupa 4-5 folosiri consecutive fara curatare, peria ta va arata horror! Parul deteriorat invadeaza acele periei, iar pieptanatul va fi un chin. Daca ai imbacsit peria de par, o poti curata cu ajutorul unui pix si al unei foarfece. Baga pixul printre ace, la baza periei pentru a ridica parul, puternic strans in jurul acelor. Apoi, taie-l cu foarfeca. Iti va fi mult mai usor sa il elimini dintre acele periei.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Canicula aduce disconfort termic, un tonus scazut si chiar iti poate pune viata in pericol. Pentru reprezentantele...
Genele lungi sunt extrem de atragatoare si pot face ochii sa para mai mari si mai imbietatori....
Extensiile de gene sunt alegerea cea mai buna daca vrei sa-ti scoti in evidenta senzualitatea si frumusetea...