Cum sa iti maresti buzele fara interventie chirurgicala

Cum sa iti maresti buzele fara interventie chirurgicala

Vrei sa ai buze mai mari si mai carnoase? Daca da, e timpul sa incerci o interventie chirurgicala de marire a buzelor. In cazul in care nu iti permiti aceasta operatie sau te temi sa apelezi la un chirurg plastician, nu dispera! Ai la indemana metode mai simple de marire a buzelor!

Cum sa iti maresti buzele fara interventie chirurgicala. Balsam simplu pentru marirea buzelor(lip plumper):

- pune o cantitate mica de balsam de buze/ vaselina intr-un capac curat. Masoara din ochi, adica separa balsam cat un bob de mazare. Daca nu ai balsam de buze/ vaselin, poti utiliza unul dintre urmatoarele: ulei de migdale, unt de cacao, ulei de cocos, ulei de masline, unt de shea;

- presara putina scortisoara macinata peste balsam. Scortisoara este un stimulent natural. Buzele vor parea mai mari si mai pline, datorita cresterii fluxului de sange in zona. Daca nu gasesti scortisoara macinata, poti folosi ghimbir macinat sau piper cayenne;

- amesteca bine ingredientele cu o spatula mica scortisoara. Ai acum lip plumperul la dispozitie!

- freaca buzele cu putin plumper. Pentru asta vei folosi degetul.;

- asteapta 3-5 minute. Vei simti furnicaturi in buze. Un fenomen normal. Inseamna ca balsamul pentru marirea buzelor functioneaza!

Cum sa iti maresti buzele fara interventie chirurgicala. Balsam hidratant pentru marirea buzelor(moisturizing lip plumper):

- pune 15 grame de unt de shea/ulei de cocos intr-un castron mic. Poti folosi si un strop de vaselina, dar uleiurile recomandate vor hidrata mai bine;

- adauga cu o pipeta 4 picaturi de ulei esential scortisoara/ulei esential de menta. Ambele sunt excelente in procesul de marire a buzelor, stimuland vasele de sange. Atentie! Uleiul esential de scortisoara poate irita pielea. Testeaza-l intr-o zona cu piele mai putin sensibila. Daca pielea se inroseste, nu-l folosi pe buze!

- amesteca ingredientele folosind o scobitoare sau un betisor de lemn;

- transfera amestecul intr-un borcan mic, cum ar fi un recipient gol pentru balsam de buze. Ai grija ca recipientul ales sa fie curat!

- foloseste balsamul, masandu-ti buzele cu degetele;

- inchide recipientul. Vei mai folosi amestecul!

Citeste si: Cum sa dai culoare buzelor tale fara a folosi ruj?

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ai buzele uscate si crapate? Se intampla frecvent in timpul sezonului rece. Stim ca nu e o...
Buze crapate? Buze uscate si o senzatie neplacuta? Se poate intampla oricand, cu predilectie in sezonul rece,...
Buzele ne arata ce fel de personalitate avem! Cel putin asta sustin fizionomistii care au intocmit si...