Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Pentru aceasta reteta carnea este inlocuita cu slanina fiarta.
Pentru aceasta reteta carnea este inlocuita cu slanina fiarta.
Ingrediente:
- 1 kg mazare verde boabe,
- 200 grame arpagic,
- 150 grame slanina fiarta,
- 1/2 lingura de faina,
- o lingura de unt.
Mod de preparare:
Se alege mazarea. Se prajesc usor cu putin unt arpagicul si slanina fiarta, taiata in mici cuburi.
Cand sunt putin rumenite, se pune si mazarea.
In acest timp, se face un rantas din unt cu faina. Se stinge cu o ceasca de apa.
Se toarna sosul peste mazare, se lasa sa fiarba circa jumatate de ora.
Mod de servire:
Se potriveste de sare, se serveste cu crochete.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.