Activelle

Activelle ® este un produs de terapie combinata continua, cu doza redusa de hormoni.

Discul calendar Activelle ® are 28 de comprimate albe care contin 1 mg 17 estradiol si 0,5 mg noretisteron acetat (NETA). Se adreseaza femeilor aflate la menopauza care nu mai doresc sa aiba ciclu menstrual (incidenta singerarilor fiind unul dintre motivele principale pentru care femeile vor sa discontinue TSH).

Doza de hormoni a produsului Activelle ® a fost testata in cadrul numeroaselor studii si trialuri clinice. Rezultatele au dovedit ca aceasta este doza ideala pentru inlaturarea eficienta a simptomelor si asigurarea unui profil de siguranta si tolerabilitate foarte bun. A ctivelle ® inlatura semnificativ buferurile si alte simptome asociate menopauzei dupa doar 4 saptamani de tratament. A ctivelle ® este alegerea in tratamentul simptomelor asociate deficientei estrogenice la femeie aflate la 1 an de la instalarea menopauzei. In ceea ce priveste castigarea in greutate, studiile clinice au demonstrate ca A ctivelle ® media greutatii corporale nu se modifica semnificativ dupa 12 luni de tratament.

Activelle® este TSH combinata continua ideala pentru tratamentul simptomelor menopauzei, atunci cand este initiata precoce, inlaturarea eficienta a ciclului menstrual si protectia pe termen lung a sistemului osos.

Producator :

NovoNordisk

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Terapia cu miere sau apiterapia este folosita din cele mai vechi timpuri datorita beneficiilor pe care le...
Medrol 16 apartine grupului de medicamente denumite glucocorticoizi de sinteza. Medrol tablete este indicat in urmatoarele situatii:...
Iclusig este un medicament utilizat în terapia împotriva cancerului. Prezentul document este un rezumat al Raportului public...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare