Actovegin 20% gel

Actovegin este o solutie pentru uz extern, care se aplica pe piele si contine gel in proportie de 20%.

Indicatii: Arsuri prin agenti termici, reactii la iradieri ale pielii si mucoaselor.

Pentru tratamentul initial al ulceratiilor supurate. Premedicatia plagilor inaintea grefelor cutanate.

Compozitie: 1 gram contine hemoderivat deproteinizat din sange de vitel, corespunzand unei mase uscate de 8 mg, propil-para hidroxibenzoat 0,25 mg, metil - para hidroxibenzoat 1,75 mg intr-o baza neiritanta.

Actovegin este un extract deproteinizat din sange de vitel. Acesta imbunatateste utilizarea oxigenului si creste aportul de substante nutritive in celula. Astfel, procesele insotite de cerintele energetice mari, ca de exemplu vindecarea plagilor, sunt intensificate.

Posologie si mod de administrare: Pentru tratamentul arsurilor termice si al reactiilor datorate iradierii gelul se aplica in strat subtire. Pentru tratamentul ulceratiilor gelul se aplica in strat gros. Stratul de gel poate fi protejat cu o compresa acoperita de un strat subtire de unguent de Actovegin 5% sau cu un tifon neadeziv pentru a evita lipirea de plaga. Pansamentul trebuie schimbat zilnic, iar in cazul plagilor supurate de cateva ori pe zi. Tratamentul se va continua cu Actovegin crema 5%, iar in final se va folosi Actovegin unguent 5%.

Pagina 1/2
Etichete: actovegin, gel, arsuri

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Actovegin este un medicament de uz extern care se aplica pe piele in caz de arsuri, radiatii...
Actovegin este un medicament pentru uz extern folosit in combinatie cu Actovegin gel. Indicatii: Ulcer varicos si...
Citeste prospectul medicamentului Indosin, gel si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Indosin...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare