Acuver 8 mg/doza, solutie orala

Prospect Acuver 8 mg/doza, solutie orala. Acuver 8 mg/doza, solutie orala se foloseste in tratamentul vertijului asociat cu tulburari functionale ale aparatului vestibular in contextul sindromului Meniere.

COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

0,8 ml (=o pulverizare) de Acuver contine diclorhidrat de betahistina 8 mg. Excipient: 50 mg /ml etanol (96 vol %) Pentru lista tuturor excipientilor, vezi pct. 6.1.

FORMA FARMACEUTICA

Solutie orala, lichid limpede, incolor

Indicatii terapeutice: Pentru tratamentul vertijului asociat cu tulburari functionale ale aparatului vestibular in contextul sindromului Meniere.

Doze si mod de administrare:

Doze la adulti: Doza standard este de cate 1 - 2 pulverizari de 3 ori pe zi (corespunzand la cate 8 - 16 mg diclorhidrat de betahistina de 3 ori pe zi).

O pulverizare este echivalenta cu 0,8 ml solutie

Copii si adolescenti: Acuver nu este recomandat pentru tratamentul copiilor si adolescentilor cu varste sub 18 ani. Siguranta si eficacitatea pentru acest grup de pacienti nu au fost stabilite in cadrul studiilor.

Pagina 1/4

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Zantac, preparate orale si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Prospect Sinupret, solutie alcoolica. Acest medicament este recomandat ca tratament pentru sinuzite acute si cronice, rinosinuzite, bronsite;...
Indicatii: Prezista este un medicament antiretroviral utilizat in tratamentul infectiei cu virusulimunodeficientei umane (HIV). Apartine unui grup...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare