Adenostop , solutie pentru uz intern

Prospect medicament Adenostop, solutie pentru uz intern. Adenostop este prescris ca medicament adjuvant in cazul bolilor de prostata, infectii urinare cronice.

Prezentare farmaceutica: Solutie pentru uz intern continand extract fluid de herba Xanthii si herba Xanthii spinosi (flacon cu 100 ml).

Actiune terapeutica: Au fost descrise actiuni anticongestiva-antiinflamatorie, cicatrizanta, antiseptica; poate favoriza involutia adenomului de prostata si poate atenua infectiile urinare.

Mod de administrare: Intern, cate 40-45 picaturi de 2 ori/zi, timp de 6 luni, se continua eventual cu 40-45 picaturi o data/zi, inca 3-4 luni; se administreaza cu 1/2 ora inainte de masa, picaturile se pun in putina apa, apoi se ingera inca un pahar cu apa.

Contraindicatii: Insuficienta corticosuprarenala (poate favoriza retinerea de potasiu); prudenta sub tratament digitalic (eventual se ajusteaza doza de tonicardiac).

Producator: Biofarm

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Prospect medicament: Acid nalidixic, capsule. Indicatii si mod de administare. Indicatii: Infectii urinare (cistita, uretrite, pielonefrite acute...
Citeste prospectul medicamentului Uro-Vaxom si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Tratamentul infectiilor...
Citeste prospectul medicamentului Metenamin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Infectii urinare...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare