BATRAFEN, lac de unghii

Citeste prospectul medicamentului Batrafen, lac unghii si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Infectii fungice ale unghiei.

Ingredient activ: Ciclopirox

Compozitie: Fiecare gram de Batrafen lac de unghii contine, ca ingredient activ, 80 mg ciclopirox. Excipienti: copolimer de metilvinil si acid maleic monobutil ester, atil acetat, 2 propanol.

Proprietati: Batrafenul lac de unghii a fost creat in mod special pentru tratamentul infectiilor fungice ale unghiei. Ingredientul activ ciclopirox penetreaza unghia si atinge patogenul fungic in cel mult 48 ore dupa aplicare. Ciclopirox are o actiune antifungica impotriva tuturor patogenilor relevanti responsabili de infectiile fungice ale unghiei.

Contraindicatii: Datorita unei insuficiente experiente clinice, Batrafen lac de unghii nu este indicat pentru tratamentul copiilor.

Precautii: Daca se impune administrarea Batrafenului lac de unghii in timpul sarcinii sau alaptarii, acesta se va folosi numai acolo unde este strict indicat.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Indicatii prospect: Batrafen este recomandat in tratarea infectiilor cutanate provocate de dermatofiti, infectii cutanate mixte fungi+bacterii sau...
Citeste prospectul medicamentului Batrafen, crema si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Toate...
Citeste prospectul medicamentului Loceryl, lac de unghii si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare