BeneFIX 250 UI pulbere si solvent pentru solutie injectabila

BeneFIX este un medicament care contine factor IX de coagulare, produs prin tehnologie de recombinare. Pacientii cu hemofilie B (boala Christmas) au un deficit de factor IX de coagulare.

BeneFIX actioneaza prin substitutie de factor IX la pacientii cu hemofilie B, pentru ca sangele acestora sa se poata coagula. BeneFIX este utilizat pentru tratamentul si prevenirea (profilaxia) sangerarilor la pacientii cu hemofilie tip B (deficit congenital de factor IX).

Mod de utilizare: Utilizati intotdeauna BeneFIX exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Medicul dumneavoastra stabileste doza de BeneFIX pe care o veti utiliza. Aceasta doza, precum si durata tratamentului, depind de necesitatile dumneavoastra privind tratamentul de substitutie cu factor IX, precum si de parametrii farmacocinetici (indice de recuperare si timp de injumatatire plasmatica), care trebuie verificate periodic. Este posibil sa observati o modificare a dozei pe care o primiti, la trecerea de la un medicament care contine factor IX derivat din plasma la BeneFIX.

Este posibil ca pe parcursul tratamentului medicul dumneavoastra sa decida modificarea dozei de BeneFIX pe care o utilizati.

Pagina 1/5

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Xylocaine adrenaline, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Xantinol nicotinat, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Votrex, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Actiune...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare