Betmiga

Citeste prospectul medicamentului  Betmiga si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Betmiga se utilizeaza la pacientii adulti cu sindrom de vezica hiperactiva.

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Betmiga. Documentul explica modul în care Comitetul pentru medicamente de uz uman (CHMP) a evaluat medicamentul, pentru a emite avizul în favoarea acordarii autorizatiei de introducere pe piata si recomandarile privind conditiile de utilizare pentru Betmiga.

Ce este Betmiga?

Betmiga este un medicament care contine substanta activa mirabegron. Acesta este disponibil sub forma de comprimate cu eliberare prelungita (25 mg, 50 mg). "Eliberare prelungita" înseamna ca mirabegron este eliberat lent din comprimat, în decurs de cateva ore.

Pentru ce se utilizeaza Betmiga?

Betmiga se utilizeaza la pacientii adulti cu sindrom de vezica hiperactiva. Acesta se utilizeaza pentru tratamentul anumitor simptome ale afectiunii: imperiozitate mictionala (nevoia brusca de a urina), frecventa urinara crescuta (nevoia de a urina frecvent) si incontinenta imperioasa (pierdere involuntara de urina din vezica, cand apare senzatia de nevoie brusca si imperioasa de a urina).

Pagina 1/5

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare