Bicatlon 50 mg, comprimate filmate

Citeste prospectul medicamentului Bicatlon 50 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul cancerului de prostata avansat in asociere cu terapia cu analogi ai hormonului de eliberare al hormonului luteini/ant (LHRH) sau castrarea chirurgicala.

2. COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

Un comprimat filmat contine bicalutamida 50 mg. Excipienti: Un comprimat contine lactoza monohidrat 60 mg. Pentru lista tuturor excipientilor, vezi pct. 6.1.

3. FORMA FARMACEUTICA

Comprimat filmat

Comprimate filmate rotunde, biconvexe, de culoare alba.

4. DATE CLINICE

4.1 Indicatii terapeutice

Tratamentul cancerului de prostata avansat in asociere cu terapia cu analogi ai hormonului de eliberare al hormonului luteini/ant (LHRH) sau castrarea chirurgicala.

4.2 Doze si mod de administrare

Barbati adulti, inclusiv varstnici

Un comprimat pe zi. Tratamentul cu bicalutamida trebuie inceput concomitent cu terapia cu analogi ai LHRH sau in acelasi timp cu castrarea chirurgicala.

Pagina 1/13

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Jevtana se utilizeaza pentru tratamentul barbatilor cu cancer de prostata metastatic refractar la hormoni. Jevtana este un...
Firmagon este o pulbere si un solvent din care se obtine o solutie injectabila. Medicamentul contine substanta...
Citeste prospectul medicamentului Estradurin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Barbati: Tratamentul...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare