CALPOL TREI PLUS , Suspensie pentru copii

Citeste prospectul medicamentului  CALPOL ® TREI PLUS , Suspensie pentru copii si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Acest medicament este indicat majoritatii copiilor mai mici de 6 ani (si eventual adultilor).

Puneti urmatoarele intrebari oricarei persoane care doreste sa foloseasca CALPOL ® Suspensie pentru copii:

Ati avut vreodata alergie sau reactii adverse la paracetamol? Daca da, atunci NU folositi CALPOL ® Suspensie pentru copii si anuntati medicul sau farmacistul.

Suferiti de afectiuni grave ale rinichilor sau ficatului? Daca da, consultati medicul sau farmacistul INAINTE sa folositi CALPOL ® Suspensie pentru copii.

Contine paracetamol

Acest prospect contine informatii sumare despre CALPOL ® Suspensie pentru copii. Cititi-l cu atentie inainte de folosirea medicamentului.

CALPOL ® Suspensie este indicat copiilor cu varsta mai mica de 6 ani. Poate fi indicat si adultilor care prefera suspensia in locul tabletelor. Farmacistul va poate ajuta daca doriti sa stiti mai multe despre afectiunea dumneavoastra sau despre medicament.

Ce contine CALPOL ® Suspensie pentru copii?

Pagina 1/6

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Zaldiar, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Zaldiar...
Citeste prospectul medicamentului Zaldiar si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Combinand efectul rapid...
Citeste prospectul medicamentului Prodeine 30 si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii terapeutice:...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare