Daleron® C junior

Citeste prospectul medicamentului  Daleron® C junior si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Daleron C junior este indicat pentru: scaderea febrei asociata diferitelor infectii bacteriene sau virale, ameliorarea durerilor de intensitate usoara pana la moderata din raceala si gripa, ameliorarea durerilor acute cum sunt cefalee, dureri dentare, ameliorarea durerilor aparute dupa leziuni, proceduri chirurgicale sau dentare.

Granule pentru solutie orala

Ce contin granulele Daleron C junior?

Un plic (5 g granule) contine paracetamol 120 mg si acid ascorbic 10 mg.

Excipienti: Aroma de portocala 74016, amidon de porumb, Orange Sunset Yellow (E 110), povidona, acid citric anhidru, zahar.

Ce sunt granulele Daleron C junior?

Granulele Daleron C junior contin paracetamol si acid ascorbic (vitamina C). Paracetamolul inhiba sinteza de prostaglandine la nivelul sistemului nervos central, scazand astfel febra si ameliorand durerea. Vitamina C creste capacitatea naturala de aparare a organismului, contribuie la o recuperare mai rapida si in acelasi timp amelioreaza gustul medicamentului.

Pagina 1/5

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Propifenazona si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Febra, dureri...
Citeste prospectul medicamentului Paracetamol, supozitoare pentru sugari si copii sub 3 ani si afla pentru ce este...
Citeste prospectul medicamentului Paracetamol, supozitoare pentru copii si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare