Daronrix, vaccin

Daronrix este un vaccin.

Daronrix este o suspensie injectabila care contine virusuri gripale inactivate (ucise). Vaccinul contine o susa (tulpina) de virus gripal denumita A/Viet Nam/1194/2004 (H5N1).

Pentru ce se utilizeaza Daronrix?

Daronrix este un vaccin care se poate utiliza numai atunci cand exista o declaratie oficiala a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) sau a Uniunii Europeane (UE) in legatura cu instalarea pandemiei de gripa. O pandemie de gripa se produce odata cu aparitia unui nou tip (susa sau tulpina) de virus gripal, capabil sa se raspandeasca cu usurinta de la o persoana la alta, deoarece populatia nu are imunitate (protectie) impotriva virusului. Pandemia poate afecta majoritatea tarilor si regiunilor lumii.

Daronrix trebuie administrat conform recomandarilor oficiale.

Vaccinul se poate elibera numai pe baza de reteta.

Cum se utilizeaza Daronrix?

Daronrix se administreaza in doua doze, la un interval de cel putin trei saptamani. Medicamentul se administreaza prin injectie intramusculara, la nivelul partii superioare a bratului.

Pagina 1/3
Etichete: daronrix, vaccin, pandemie, gripa

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Prepandrix si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Prepandrix este un...
Fluenz se utilizeaza pentru prevenirea gripei la copii si adolescenti cu varsta cuprinsa intre 24 de luni...
Citeste prospectul medicamentului Vepacel, vaccin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Vepacel este...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare