Depakine Chrono 300 mg

Depakine Chrono 300 mg este indicat in crize epileptice generalizate cum sunt crizele tonico-clonice (grand mal), absentele (petit mal), crizele mioclonice si crizele atone. Crize epileptice partiale (focale).

DENUMIREA COMERCIALA A MEDICAMENTULUI

Depakine Chrono 300 mg, comprimate filmate cu eliberare prelungita, divizibile.

COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

Un comprimat filmat cu eliberare prelungita, divizibil contine valproat de sodiu 199,8 mg si acid valproic 87 mg, echivalent la valproat de sodiu 300 mg.

FORMA FARMACEUTICA

Comprimate filmate cu eliberare prelungita, divizibile.

DATE CLINICE

Indicatii terapeutice

Epilepsie. Crize epileptice generalizate cum sunt crizele tonico-clonice (grand mal), absentele (petit mal), crizele mioclonice si crizele atone. Crize epileptice partiale (focale).

Tratamentul episoadelor maniacale, tratamentul de întretinere si profilactic al bolii bipolare la pacientii care nu raspund sau nu tolereaza litiul.

Doze si mod de administrare

Doza zilnica trebuie stabilita în functie de varsta, greutate si sensibilitate individuala. Comprimatele de Depakine Chrono 300 mg sunt divizibile, dar nu trebuie mestecate sau zdrobite.

Pagina 1/14

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Vimpat si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Vimpat este un...
Citeste prospectul medicamentului Trobalt si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Trobalt se utilizeaza...
Citeste prospectul medicamentului Tegretol si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Epilepsie: crize...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare