Diclogestic, supozitoare pentru copii

Citeste prospectul medicamentului Diclogestic, supozitoare pentru copii  si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

INDICATII:

Diclogesic® 12,5 supozitoare pentru copii este indicat in urmatoarele conditii patologice:

- Ca antipiretic in starile febrile precum infectiile virale sau bacteriene, dar si in circumstantele unei raceli obisnuite.

- Ca analgezic pentru durerile asociate cu infectiile din sfera ORL. De asemenea, pentru durerile post operatorii si cele datorate vaccinarilor.

- Ca antiinflamator in afectiunile reumatice, tonsilite, faringite.

DESCRIERE:

Diclogesic® 12,5 supozitoare pentru copii (diclofenac sodium) este un agent inflamator nesteroidian cu marcate proprietati antipiretice, analgezice si antireumatice.

FARMACOLOGIE CLINICA:

Diclofenac sodium are actiune antipiretica, analgezica si antiinflamatorie dovedita. Se pare ca actiunea antiinflamatorie este legata de inhibarea sintezei prostaglandinelor.

Diclogesic® 12,5 supozitoare pentru copii este absorbit din rect in mai putin de o ora. Produsii de metabolism sunt majoritar excretati in urina, iar cantitati mici prin bila.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Diclogesic, tablete si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Artrite...
Citeste prospectul medicamentului Paracetamol, supozitoare pentru copii si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare