Dolforin, plasture transdermic

Dolforin este un plasture transdermic si trateaza durerile cronice severe care pot fi vindecate adecvat doar cu analgezice opioide.

Compozitie: Dolforin 25 micrograme/ora: un plasture transdermic (cu o suprafata de eliberare de 15 cm2) contine fentanil 4,8 mg. Acesta corespunde eliberarii unei cantitati de 25 micrograme fentanil pe ora.

Dolforin 50 micrograme/ora: un plasture transdermic (cu o suprafata de eliberare de 30 cm2) contine fentanil 9,6 mg. Acesta corespunde eliberarii unei cantitati de 50 micrograme fentanil pe ora.

Dolforin 75 micrograme/ora: un plasture transdermic (cu o suprafata de eliberare de 45 cm2) contine fentanil 14,4 mg. Acesta corespunde eliberarii unei cantitati de 75 micrograme fentanil pe ora.

Dolforin 100 micrograme/ora: un plasture transdermic (cu o suprafata de eliberare de 60 cm2) contine fentanil 19,2 mg. Acesta corespunde eliberarii unei cantitati de 100 micrograme fentanil pe ora.

Prospect:

Dolforin 25/50/75/100 micrograme/ora este un plasture transdermic subtire si transparent, cu colturi

rotunjite si imprimat cu urmatoarele:

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Urgocor Coricide, plasture transdermic si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Leganto Plasturi Transdermici si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Leganto...
Citeste prospectul medicamentului Kentera 3,9 mg / 24 ore plasture transdermic si afla pentru ce este indicat...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare