Dormicum, comprimate filmate

Citeste prospectul medicamentului  Dormicum, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tulburari ale ritmului somnului si toate formele de insomnie, indeosebi in situatii cu adormire dificila initiala sau dupa o trezire prematura.

Sedare in premedicatia premergatoare interventiilor chirurgicale sau procedurilor diagnostice.

Contraindicatii:

Dormicum nu este indicat in tratamentul primar al insomniei, in psihoze si in depresiile psihice severe. in aceste cazuri, trebuie tratata in prealabil suferinta de baza.

Precautii:

Ca si in cazul altor sedative, se recomanda atentie sporita la pacientii cu leziuni cerebrale organice, insuficienta respiratorie severa sau la persoane cu stare generala proasta (hipersensibilitate la medicamente). La pacientii cu miastenia gravis, carora li se prescrie Dormicum, trebuie avuta in vedere slabiciunea musculara preexistenta.Sarcina si alaptare: Se va tine cont de principiul medical general de a nu se administra medicamente in stadiile initiale de evolutie ale sarcinii, cu exceptia cazurilor in care tratamentul este absolut necesar.Efecte asupra capacitatii de conducere auto sau de exploatare a altor masini: Nu se constata efecte reziduale daca Dormicum este utilizat confom instructiunilor. Pacientii trebuie atentionati sa nu conduca autovehicule sau sa manevreze masini periculoase in primele 6 ore dupa administrarea medicamentului.

Pagina 1/4

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Dormicum este un medicament indicat in tulburari ale ritmului somnului si insomnie. Inj.: Preanestezie, inainte de procedurile...
Citeste prospectul medicamentului Zerene si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Zerene este un...
Citeste prospectul medicamentului Stilnox si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Insomnie. Prezentare...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare