DynabacŪ , drajeuri

Dynabac® , drajeuri sunt medicamente recomandate in tratamentul infectiilor de diferite etiologii.

Indicatii terapeutice: Diritromicina este indicata in tratamentul urmatoarelor infectii cauzate de germeni sensibili la acest produs: faringite si amigdalite cauzate de S. pyogenes (streptococii beta-hemolitici de grup A).

Penicilina este antibioticul de electie in tratarea si prevenirea infectiilor streptococice, inclusiv in profilaxia reumatismului poliarticular acut. Diritromicina este eficienta in distrugerea streptococilor din orofaringe; cu toate acestea, nu exista informatii referitoare la eficacitatea diritromicinei in prevenirea reumatismului poliarticular acut. Bronsite acute si acutizari ale bronsitelor cronice cauzate de S. pneumoniae, S. pyogenes, Streptococi (grupul viridans), S. aureus si M. catarrhalis. Pneumonii cauzate de S. pneumoniae, M. pneumoniae, L. pneumophila si M. catarrhalis. Infectii cutanate cauzate de S. aureus, S. epidermidis si S. pyogenes (streptococii beta-hemolitici de grup A).

Descrierea produsului: Diritromicina este un antibiotic cu administrare orala, care face parte din clasa macrolidelor. Diritromicina are urmatoarea formula chimica: C42H78N2O14. Greutatea moleculara a produsului este de 835,09. Substanta activa este diritromicina. Substanta de baza este putin solubila in apa si usor solubila in solventi organici. Diritromicina este hidrolizata la eritromicilamina in solutii apoase de acizi; hidroliza este completa in 2 ore. Drajeurile de diritromicina sunt acoperite cu un invelis special care le protejeaza de actiunea sucului gastric si permite absorbtia in intestinul subtire. Fiecare drajeu de diritromicina contine 250 mg substanta activa si este destinat administrarii orale.

Pagina 1/6

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Penicilina V sub forma de comprimate este un medicament care trateaza numeroase infectii. Indicatii: Forme usoare si...
Ampicilina este utilizata in tratamentul infectiilor cu germeni sensibili: infectii ale tractului biliar, bronsita, endocardita, epiglotita, gastroenterita...
Citeste prospectul medicamentului AZLOCILLINE , solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare