Emend, capsule 40 mg

Prospect medicament: Emend este un antiemetic (previne starea de greata si varsaturile) mai ales in timpul tratamentului de chimioterapie.

Emend este un medicament care contine substanta activa aprepitant. Este disponibil sub forma de capsule care contin 40, 80 sau 125 mg aprepitant.

Pentru ce se utilizeaza EMEND?

Emend este un antiemetic (previne starea de greata si varsaturile).

Capsulele Emend de 80 mg si 125 mg sunt utilizate impreuna cu alte medicamente pentru prevenireastarii de greata si varsaturilor induse de chimioterapie (medicamente utilizate pentru tratarea cancerului si care provoaca stare de greata si varsaturi). EMEND este utilizat impreuna cu chimioterapii care sunt declansatoare puternice de stari de greata si varsaturi (precum cisplatina) si declansatoare moderate (precum ciclofosamida, doxorubicina sau epirubicina). EMEND face ca tratamentul chimioterapeutic sa fie mai bine tolerat de catre pacient.

Capsulele Emend de 40 mg sunt utilizate pentru prevenirea starilor de greata si varsaturilor induse de o operatie chirurgicala (greturi si varsaturi post operatorii, PONV).

Pagina 1/6

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare