Finanorm 5 mg, comprimate filmate

Finanorm este indicat pentru tratamentul si controlul hiperplaziei benigne de prostata (HBP) si pentru prevenirea evenimentelor urologice

Compozitie: Fiecare comprimat filmat confine finasteride 5 mg.

Excipienti: Fiecare comprimat filmat confine lactoza monohidrat 86,34 mg si galben amurg FCF (E 110) 0,006 mg.

Indicatii terapeutice: Finanorm este indicat pentru tratamentul si controlul hiperplaziei benigne de prostata (HBP) si pentru prevenirea evenimentelor urologice, si are drept tinta:

1. reducerea riscului retentiei acute de urina;

2. reducerea riscului necesitatii unei interventii chirurgicale incluzand rezectia transuretrala a prostatei (RTUP) si prostatectomia. Finanorm determina reducerea dimensiunilor marite ale prostatei amelioreaza debitului urinar si imbunatateste simptomele asociate cu HBP. Numai pacientii cu o prostata marita de volum sunt candidati potriviti pentru tratamentul cu Finanorm.

Doze si mod de administrare:  Doza recomandata este de un comprimat de 5 mg zilnic (cu sau fara alimente). Desi poate fi observata o ameliorare rapida, este necesar un tratament de cel putin 6-12 luni pentru a se putea aprecia obiectiv daca s-a obtinut beneficiul terapeutic. Riscul retentiei acute de urina este redus timp de 4 luni de la incetarea tratamentului.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Dentitia se refera la procesul in care unui copil incep sa ii apara dintii prin gingii. Acesti...
Alcoolismul este o boala, care necesita o lunga perioada de recuperare si implicit multa vointa si ajutor...
Inflamarea vezicii urinare reprezinta o afectiune dureroasa, ce necesita tratament cu antibiotice si care poate cauza infectii...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare