Finasterid STADA 5 mg, comprimate filmate

Indicatii: Tratamentul si controlul hiperplaziei prostatice benigne (HPB) pentru reducerea dimensiunilor marite ale prostatei, ameliorarea debitului urinar si a simptomelor asociate cu HPB.

Compozitie: Un comprimat filmat contine finasterida 5 mg

Excipient: un comprimat filmat contine lactoza monohidrat 75 mg.

Indicatii terapeutice:  Tratamentul si controlul hiperplaziei prostatice benigne (HPB) pentru reducerea dimensiunilor marite ale prostatei, ameliorarea debitului urinar si a simptomelor asociate cu HPB, ca si reducerea frecventei de aparitie a retentiei urinare acute si a necesitatii interventiei chirurgicale, inclusiv rezectie transuretrala a prostatei (TURP) si prostatectomie.

Finasterid STADA 5 mg, comprimate filmate trebuie administrat pacienfilor cu hiperplazie de prostata (volumul prostatic mai mare de 40 ml).

Doze si mod de administrare: Pentru administrare orala. Dozajul la adulii

Doza recomandata este de un comprimat de 5 mg pe zi, administrat cu sau fara alimente. Comprimatul trebuie inghifit intreg, fara a fi divizat sau zdrobit (vezi pct. 6.6). Desi poate fi observata o ameliorare precoce a simptomelor, este necesar un tratament pe o perioada de cel pufin 6 luni pentru a se putea aprecia obiectiv daca s-a obfinut beneficiul terapeutic.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Finasteride Teva 5 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum...
Indicatii prospect: Tratamentul si controlul hiperplaziei prostatice benigne (HPB) pentru reducerea dimensiunilor marite ale prostatei, ameliorarea debitului...
Indicatii:Tratamentul simptomelor moderate-severe ale hiperplaziei benigne de prostata (HBP). Reducerea riscului de retentie urinara acuta (RUA) si...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare