Fluocinolon acetonid, unguent

Citeste prospectul medicamentului  Fluocinolon acetonid, unguent si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Unguentul cu fluocinolon acetonid este recomandat cand se urmareste o actiune emolienta mai energica necesara in leziunile cutanate uscate, ca cele din dermatita atopica, in unele dermatoze ale mainilor.

Fluocinolonul acetonid este indicat in cheloite si cicatrice hipertrofice in care este util efectul atrofagin, dermatita atopica, neurodermatita, psoriazis (in special in stadiile cronice), dermatita exfoliativa, intertrigo, dermatita seboreica, prurit ano-genital, lichen simplex cronic, eczema numulara.

Actiune terapeutica

Fluocinolonul acetonid este un glucocorticoid sintetic pentru uz topic, cu actiune antiinflamatoare, antipruritica, antialergica. Normalizeaza procesul de keratinizare.

Mod de administrare

Unguentul cu fluocinolon acetonid se aplica in strat subtire pe zona afectata a pielii repetandu-se aplicatia de 2-3 ori pe zi dupa necesitate si se va trece cat mai repede posibil la 2-3 aplicatii pe saptamana. Se va evita aplicarea pe suprafete intinse.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Fluocinolon si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: In pricipiu,...
Citeste prospectul medicamentului Synalar unguent si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Synalar...
Citeste prospectul medicamentului Unguent, cu tetraciclina clorhidrat 3% si afla pentru ce este indicat si cum se...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare