Glimepirida Accord, comprimate

Glimepirida, comprimate este indicata in tratamentul diabetului zaharat de tip 2 atunci cand dieta, exercitiile fizice si scaderea greutatii corporale nu sunt suficiente.

Glimepirida Accord este de 1 mg comprimate,  2 mg comprimate, 3 mg comprimate, 4 mg comprimate.

Indicatii terapeutice: Glimepirida este indicata in tratamentul diabetului zaharat de tip 2 atunci cand dieta, exercitiile fizice si scaderea greutatii corporale nu sunt suficiente.

Doze si mod de administrare: Factorii care stau la baza unui tratament eficace al diabetului zaharat sunt o dieta corespunzatoare, exercitii fizice regulate, precum si analize uzuale ale sangelui si urinei. Nici antidiabeticele orale si nici insulina nu vor avea efectul scontat daca pacientul nu va urma regimul alimentar recomandat.

Dozajul se stabileste in functie de rezultatele analizelor de sange si urina. Doza initiala este de 1 mg glimepirida pe zi. Daca se obtine un bun control asupra glicemiei, se recomanda utilizarea acestui dozaj ca tratament de intretinere. Pentru scheme diferite de dozaj sunt disponibile comprimate in concentratii corespunzatoare.

Pagina 1/5

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Glimepirida este indicata in tratamentul diabetului zaharat de tip 2, atunci cand numai dieta, exercitiile fizice si...
Imuran este un medicament folosit ca antimetabolit imunosupresiv fie singur, fie, mai frecvent, in asociere cu alti...
Prospect medicament Adcetris. Acest medicament este utilizat pentru tratamentul pacientilor cu limfom Hodgkin. Ce este Adcetris? Adcetris...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare