Kestine

Indicatii: Tratamentul simptomatic al rinitelor alergice si conjunctivitelor alergice (sezoniere si perene); urticarie cronica idiopatica, prurit indus de eliberarea de histamina.

Prezentare: Cutii a cate 10 comprimate filmate a 10 mg.

Compozitie: Substanta activa: ebastine. Excipienti: celuloza microcristalina, lactoza monohidrat, amidon de porumb pregelatinizat, carboximetilceluloza sodica, stearat de magneziu.

Filmul tabletei: hidroxipropilmetil celuloza, polietilen glicol 6000, dioxid de titan.

Proprietati: Ebastina si metabolitul sau, carebastina, este un antagonist selectiv al receptorilor periferici histaminici H1 fara efecte anticolinergice. Nu are efect sedativ-hipnotic.

Posologie: Rinita alergica: 10-20 mg pe zi in functie de severitatea simptomelor. Urticaria: 1 comprimat a 10 mg pe zi. Eficacitatea si siguranta in administrare nu au fost evaluate la copiii sub 12 ani. Administrarea ebastinei concomitent cu mancarea nu influenteaza efectul terapeutic.

Contraindicatii: Hipersensibilitate la ebastine sau la unul dintre excipienti.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Indicatii: Cetirizina este indicata ca tratament simptomatic al rinitelor alergice sezoniere si nesezoniere si al urticariei idiopatice...
Indicatii: Livostin este un medicament sub forma de spray nazal care amelioreaza si vindeca simptomele cauzate de...
Citeste prospectul medicamentului Histadin, sirop si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Histadin...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare