Nervosedin

Citeste prospectul medicamentului Nervosedin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Hiperexcitabilitate nervoasa, anxietate, stari emotive, nevro-za cardiaca, tulburari neurovegetative, insomnie, climax, hipertiroidie, adjuvant in tratamentul hipertensiunii arteriale.

Forma de prezentare: Produs natural obtinut din extracte vegetale standardizate, cu un continut ridicat in esteri sedativi, in amestec cu uleiuri esentiale, conditionat sub forma de comprimate. Flacoane cu 20 comprimate.

Compozitie: Extracte standardizate din: Valeriana officinalis, Origanum vulgare, Leonurus cardiaca, Crataegus monogyna, Aetheroleum Melissae, Aetheroleum Lavandulae.

Actiune terapeutica: Principiile active vegetale asigura produsului o actiune sedativa atat asupra sistemului nervos central, cat si in tulburarile neurovegetative. Produsul este anxiolitic, sedativ, spasmo-litic si usor hipotensiv.

Mod de administrare: Intern: Adulti: in stari de hiperexcitabilitate nervoasa se administreaza 1-2 comprimate, de 3 ori pe zi; in insomnii se iau 2 comprimate cu o ora inainte de culcare; in tulburari de climax sunt indicate pana la 6 comprimate pe zi, ca adjuvant in tratamentul bolii hipertensive si in hipertiroidie se iau 3 comprimate pe zi. La copii intre 4-12 ani se administreaza 1/2 comprimat, de 3 ori pe zi. Nu se recomanda administrarea la copii sub 3 ani.

Contraindicatii: Nu se administreaza la persoanele hipotensive.

Producator: Plantavorel

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Tensispres si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Anxietate reactionala...
Citeste prospectul medicamentului Oxazepam si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Stari de...
Citeste prospectul medicamentului Lexotanil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Tulburari emotionale:...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare