Permax

Citeste prospectul medicamentului Permax si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Este un antiparazitar indicat in oxiuriaza, trichinelloza, ascaridioza, anchilostomiaza, in infectii simple sau mixte.

Compozitie: Suspensie pentru uz intern continand mebendazol 0,02 g/ml.

Actiune terapeutica: Mebendazolul inhiba ireversibil asimilarea glucozei de catre helmintii susceptibili. In acest fel scade glicogenul endogen necesar pentru supravietuirea si reproducerea parazitului. Mebendazolul nu influenteaza concentratia glucozei din sangele gazdei, actiunea lui este locala si este foarte putin absorbit in sange.

Contraindicatii: Hipersensibilitate la mebendazol.

Precautii: Nu s-a evidentiat ca mebendazolul ar fi eficient in hidatioza. Este recomandabil a nu se administra copiilor sub 2 ani.

Efecte adverse: Dureri abdominale trecatoare, diaree. Febra ca posibil raspuns la necroza tisulara indusa de medicament.

Mod de administrare: 1 lingurita in fiecare dimineata si seara timp de 3 zile consecutiv. Tratamentul se poate repeta dupa doua saptamani.

Forma de prezentare: Flacoane cu 30 ml suspensie.

Producator: EIPICO

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Tinidazol, solutie perfuzabila 2g/l si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Tiberal, comprimate 250 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Flagyl, ovule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Tratamentul...