Procto Glyvenol Supozitoare

Citeste prospectul medicamentului Procto Glyvenol Supozitoare si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Procto-Glyvenol determina diminuarea prompta a simptomelor hemoroizilor (durere, usturime, prurit, tensiune), care apar datorita inflamatiei secundare a regiunii anale.

Activitatea terapeutica a Procto-Glyvenol la pacientii cu hemoroizi este atribuita capacitatii acestuia de a reduce permeabilitatea capilara si de a creste tonusul vascular. In plus, are efect antiinflamator local si actiune antagonista asupra unor substante endogene care au rol de mediatori ai inflamatiei si durerii. Lidocaina continuta de Procto-Glyvenol grabeste atenuarea simtomatologiei.

Administrare: Pana la disparitia semnelor acute, crema sau 1 supozitor trebuie aplicate dimineata si seara. Ulterior, se poate continua tratamentul printr-o singura aplicare zilnica.

Precautii: Sarcina, alaptare: Nu exista studii care sa releve trecerea Procto-Glyvenol prin placenta. De aceea, acesta trebuie administrat cu precautie in timpul sarcinii, in special in primul trimestru. Nu se cunoaste daca substanta activa trece in laptele matern. Astfel, Procto-Glyvenol trebuie administrat doar daca beneficiile terapeutice ale mamei depasesc posibilele efecte adverse asupra fatului.

Compozitie:100 g crema contine 5 g tribenosid si 2 g lidocaina clorhidrat.

Actiune: Procto-Glyvenol determina diminuarea prompta a simptomelor hemoroizilor (durere, usturime, prurit, tensiune), care apar datorita inflamatiei secundare a regiunii anale. Activitatea terapeutica a Procto-Glyvenol la pacientii cu hemoroizi este atribuita capacitatii acestuia de a reduce permeabilitatea capilara si de a creste tonusul vascular. In plus, are efect antiinflamator local si actiune antagonista asupra unor substante endogene care au rol de mediatori ai inflamatiei si durerii. Lidocaina continuta de Procto-Glyvenol grabeste atenuarea simtomatologiei.

Cutie cu 10 supozitoare.

Producator

Novartis Elvetia

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Ultraproct, supozitoare si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Hemoroizi,...
Citeste prospectul medicamentului Torecan, supozitoare si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Greata...
Citeste cu atentie si acest prospect si vezi pentru ce este indicat scobutil-compus, supozitoare si cum se...