Prospect Liprolog

Liprolog este o gama de solutii si suspensii injectabile.

Liprolog se prezinta in flacoane, cartuse sau seringi preumplute (Liprolog Pen si Liprolog KwikPen). Liprolog contine substanta activa insulina lispro. Gama Liprolog cuprinde solutii de insulina cu actiune rapida (Liprolog), suspensii de insulina cu actiune prelungita (Liprolog Basal) si o combinatie a ambelor in diferite proportii (Liprolog Mix):

Pentru ce se utilizeaza Liprolog? Liprolog se utilizeaza pentru tratarea adultilor si copiilor care au diabet zaharat si au nevoie de insulina pentru a-si tine concentratia de glucoza (zahar) din sange sub control, inclusiv a pacientilor care tocmai au fost diagnosticati ca fiind diabetici.

Medicamentul se elibereaza numai pe baza de reteta.

Cum se utilizeaza Liprolog? Liprolog, Liprolog Basal si Liprolog Mix se pot injecta sub pielea antebratului, in coapsa, in fesa sau in abdomen (burta). Liprolog poate fi administrat si sub forma de perfuzie continua cu ajutorul unei pompe de insulina sau intravenos.

Pagina 1/5

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Xiliarx si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Xiliarx este un...
Citeste prospectul medicamentului Ultratard HM si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Diabet...
Citeste prospectul medicamentului Tresiba si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Tresiba se utilizeaza...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare