Tobrin

Citeste prospectul medicamentului Tobrin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul infectiilor oculare si anexelor ochiului, cauzate de bacterii sensibile la tobramicina. Tobrin este sigur si eficace si in tratamentul infectiilor oculare la copii.

Compozitie: Solutie oftalmica sterila, continand: Tobramicina 3 mg/ml.

Actiune terapeutica: Tobrin este o solutie oftalmica sterila, continand tobramicina, recomandata in infectiile oculare. Tobramicina este un antibiotic aminoglicozidic solubil in apa, cu spectru larg de actiune asupra diferitilor agenti patogeni grampozitivi si gramnegativi.

Contraindicatii: Tobrin este contraindicat la pacientii cu sensibilitate cunoscuta la oricare din componentii sai. Daca apare o reactie de sensibilizare la Tobrin, tratamentul va fi intrerupt imediat.

Precautii: Ca si alte preparate antibiotice, o utilizare prelungita poate favoriza dezvoltarea unor microorganisme, inclusiv fungi. Daca apar suprainfectii, trebuie initiata o terapie adecvata.

Folosirea in perioada de sarcina: Tobrin va fi intrebuintat in timpul sarcinii numai daca este absolut necesar.

Mod de administrare: La indicatia medicului. In infectii usoare si medii: 1-2 picaturi in ochiul afectat, la fiecare 4 ore. In infectii grave: 2 picaturi in ochiul afectat la fiecare ora pana la ameliorare, urmand o reducere treptata a tratamentului pana la vindecare.

Forma de prezentare: Flacon cu picator a 5 ml solutie.

Producator: EIPICO

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Zincometil, solutie oftalmica si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Visine, solutie oftalmica si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Trusopt, solutie oftalmica si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare