Vpriv

Citeste prospectul medicamentului Vpriv si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Vpriv se utilizeaza pentru tratamentul pe termen lung al pacientilor cu boala Gaucher.

Prezentul document este un rezumat al Raportului european public de evaluare (EPAR) pentru Vpriv. Documentul explica modul în care Comitetul pentru produse medicamentoase de uz uman (CHMP) a evaluat medicamentul, pentru a emite avizul în favoarea acordarii autorizatiei de introducere pe piata si recomandarile privind conditiile de utilizare pentru Vpriv.

Ce este Vpriv?

Vpriv este o pulbere care se reconstituie într-o solutie perfuzabila (picurare în vena). Contine substanta activa velaglucerase alfa.

Pentru ce se utilizeaza Vpriv?

Vpriv se utilizeaza pentru tratamentul pe termen lung al pacientilor cu boala Gaucher. Boala Gaucher este o afectiune ereditara rara, în care pacientii nu au o cantitate suficienta dintr-o enzima numita glucocerebrozidaza, care, în mod normal, descompune o lipida numita glucocerebrozida. Fara aceasta enzima, glucocerebrozida se acumuleaza în organism, de obicei, în ficat, splina si oase, producand simptomele bolii: anemie (numar scazut de globule rosii), oboseala, formarea cu usurinta a vanatailor si o tendinta de sangerare, splina si ficat marite si dureri si fracturi osoase.

Pagina 1/5

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Zavesca si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Zavesca se utilizeaza...
Citeste prospectul medicamentului Cerezyme si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Cerezyme este indicat...
Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare