YAYA Bears

Citeste prospectul medicamentului YAYA Bears si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Datorita obiceiurilor noastre alimentare (fast food, cola, sucuri de fructe imbuteliate), aportul de vitamine nu este acoperit suficient. In mod special copiii sufera de o lipsa de vitamine, pentru ca ei cresc, se joaca, fac sport si sunt afectati de stresul datorat scolii.

Astfel ei au nevoie de o cantitate sporita de vitamine. Dupa perioada de vara, la fel ca si dupa anotimpul de iarna, puterea de aparare a organismului scade, urmand epidemii de gripa, raceli si alte infectii. In mod special copiii sunt afectati de toate acestea. In plus, organismul lor tanar trebuie sa tina piept poluarii mediului in continua crestere. Un efect al poluarii constante a mediului este poluarea aerului si a alimentelor.

Organismul in perioada de crestere poate chiar mai mult decat organismul adultilor nu poate lupta impotriva efectelor poluarii fara un adaos de vitamine si substante nutritive. Din pacate pastilele ce contin vitamine nu sunt prea atractive pentru copii. Copii au nevoie de alte motivatii pentru a lua vitamine. Ursuletii gumati sunt cea mai buna alegere pentru a oferi copiilor aceasta motivatie.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Vitamax Glaxo si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. INDICATII: Vitamax...
Citeste prospectul medicamentului Vitamax, Apic si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Vitamax...
Citeste prospectul medicamentului Ulei peste cu vitaminele A SI D2 si afla pentru ce este indicat si...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare