Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Pentru aceasta budinca de paste se pot folosi, dupa preferinta, spaghete, macaroane, fundite sau melcisori.
Pentru aceasta budinca de paste se pot folosi, dupa preferinta, spaghete, macaroane, fundite sau melcisori.
Ingrediente:
- 300 g paste
- 4 linguri de branza,
- 2 oua,
- o ceasca lapte sau smantana,
- 2 linguri de unt,
- o lingura de pesmet.
Mod de preparare:
Se fierb pastele in apa cu sare, se scurg si se limpezesc cu apa fierbinte.
Se freaca intr-o strachina branza de vaci amestecata cu branza de oi, sau numai branza de vaci, cu doua oua, o ceasca de lapte, o lingura de unt, sare.
Se amesteca cu pastele. Se unge o forma cu unt, se presara cu pesmet, se toarna pastele, se dau la cuptor. Se tin trei sferturi de ora.
Mod de servire:
Cand sunt gata, se pun in farfurii si se consuma calde sau reci.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.