Cum sa cresti in INALTIME chiar si dupa 25 ani!

Cum sa cresti in INALTIME chiar si dupa 25 ani!

Conform perceptiei generale un om nu mai poate creste in inaltime dupa ce trece de varsta adolescentei. Nu e chiar asa! Exista metode prin care poti sa te inalti cu 1,5 centimetri in 7 zile, chiar daca ai trecut de 25 ani! Evident, procesul e mai simplu cu cat esti mai tanara.

Iata tehnicile care te vor ajuta sa te inalti cu 1,5 cm intr-o saptamana:

1. Inoata. Un exercitiu esential pentru cresterea in inaltime. In apa, sarcina pe vertebre si pe cartilagiile intervertebrale este mult mai mica, iar articulatiile devin mai mobile. Acest lucru usureaza alungirea corpului.

2. Fa lumanarea. Intinde-te pe spate, ridica picioarele si incet si trunchiul pana ce ramai sprijinita doar in umeri. Tine picioarele drepte, perpendiculare cu solul. Ramai in aceasta pozitie cat mai mult, apoi coboara treptat trunchiul si picioarele.

3. Mergi pe bicicleta. Cat mai mult mers pe bicicleta, te va ajuta sa te inalti. Regleaza saua in asa fel incat sa fii nevoita sa iti intinzi picioarele pentru a ajunge la pedale.

4. Fa exercitiul Cobra. Stai intinsa pe burta cu palmele sprijinite in dreptul umerilor. Ridica-ti capul si bustul de la sol si incearca sa le duci spre spate cat mai mult. Acest exercitiu este excelent pentru coloana vertebrala, dar si pentru solduri si fese.

5. Fa exercitii la bara. Agata-te de o bara suspendata(poate sa fie cea pe care se bat covoarele) si ramai in aceasta pozitie cat de mult poti. Exercitiul te ajuta la intinderea muschilor si a coloanei vertebrale.

6. Sari coarda. Poti sari coarda, juca baschet sau doar sa sari pe loc. Aceste exercitii ajuta la intarirea oaselor si a muschilor si, in timp, vei deveni putin mai inalta.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Inaltimea unei femei poate prezice trasaturile sale de personalitate sau elemente legate de cariera si dezvoltare personala?...
Greutatea corporala este esentiala pentru sanatate dar si pentru aspect. Pentru a nu deveni supraponderala trebuie sa...
Se spune ca femeile sunt mai complexate decat barbatii. Poate doar la nivel declarativ! In realitate, are...