Afla cum se trateaza pneumonia?

Afla cum se trateaza pneumonia?

Dupa ce ai aflat care sunt simptomele pneumoniei, este timpul sa treci la tratarea propriu-zisa a acestei boli.

Pneumonia este o boala care trebuie luata in serios, necesitand un tratament adecvat, deoarece este o infectie aparuta in plamani, asociata cu mai multi factori, cum ar fi: diferiti virusi, bacterii sau inhalarea de otravuri.

Chiar daca poate fi fatala, pneumonia este o boala tratabila. Iata cateva sfaturi in acest sens:

- Mergeti la un consult medical al unui specialist, deoarece acest lucru este foarte important in tratarea pneumoniei. Aveti nevoie de o prescriptie din partea medicului, pentru a obtine antibioticele necesare tratarii infectiei si inflamatiei din plamani. Este bine sa luati medicamentele adecvate inca de la inceputul tratamentului, pentru a evita agravarea bolii, deoarece odata ce aceasta avanseaza este mult mai dificil de tratat.

- Beti multa apa, mai ales daca aveti febra. Acest lucru este important pentru scaderea temperaturii si poate ajuta la intarirea sistemului imunitar, lucru esential in tratarea rapida a pneumoniei. Puteti consuma si alte fluide, cum ar fi sucul natural de fructe, mai ales de portocale.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pneumonia este o infectie respiratorie, care prezinta mai mult de 50 de forme si este caracterizata de...
Pneumonia este o infectie respiratorie care are peste 50 de modalitati de manifestare. Aceasta boala este caracterizata...
Alcoolismul este o boala, care necesita o lunga perioada de recuperare si implicit multa vointa si ajutor...