Simptome pneumonie

Lista articolelor despre simptome pneumonie pe AflaCum.ro

Articole despre simptome pneumonie

Citeste cele mai noi articole despre simptome pneumonie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre simptome pneumonie, pe AflaCum.ro!

Pneumonia este o infectie respiratorie, care prezinta mai mult de 50 de forme si este caracterizata de inflamarea alveolelor pulmonare si umplerea acestora cu fluid, avand o serie de cauze, printre care se numara diferite bacterii, ciuperci, virusi si paraziti.

Unele forme de pneumonie sunt usoare, insa altele pot pune in pericol viata persoanelor afectate. De aceea este foarte important sa recunoasteti simptomele acestei afectiuni, pentru a o putea trata la timp. Acestea includ:

Tusea adanca, ce produce o presiune la nivelul toracelui.

Dupa ce ai aflat care sunt simptomele pneumoniei, este timpul sa treci la tratarea propriu-zisa a acestei boli.

Pneumonia este o boala care trebuie luata in serios, necesitand un tratament adecvat, deoarece este o infectie aparuta in plamani, asociata cu mai multi factori, cum ar fi: diferiti virusi, bacterii sau inhalarea de otravuri.

Chiar daca poate fi fatala, pneumonia este o boala tratabila. Iata cateva sfaturi in acest sens:

Pneumonia este o infectie respiratorie care are peste 50 de modalitati de manifestare.

Aceasta boala este caracterizata prin inflamarea parenchimului si alveolelor pulmonare si prin umplerea alveolelor cu lichid, fiind cauzata de bacterii, fungi, virusi si paraziti, precum si de leziuni chimice si/sau fizice. 

Unele forme de pneumonie pot fi usoare, dar altele va pot pune viata in pericol, insa, din fericire, exista o serie de tratamente, de curatare a infectiei. De aceea este bine sa depistati pneumonia si simptomele acesteia, inainte ca lucrurile sa scape de sub control. Aceasta boala poate aparea singura sau se poate ascunde in spatele unei gripe sau a altor probleme respiratorii, prezentand urmatoarele simptome:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.