Remedii naturiste pentru ganglionii limfatici inflamati

Remedii naturiste pentru ganglionii limfatici inflamati

Ganglionii sau glandele limfatice joaca un rol important in lupta organismului impotriva virusurilor, a bacteriilor si a altor factori ce provoaca boli.

In cele mai multe cazuri, acestia se umfla si se inflameaza. Ca urmare a unei infectii, exista si alte cauze posibile ale inflamatiei. Tratamentul inflamatiei ganglionilor limfatici depinde de cauza care a declansat-o, in unele cazuri trecerea timpului, folosirea de analgezice si compresele calde ameliorand afectiunea.

Iata cateva remedii naturiste pentru ganglionii limfatici inflamati:

1. Compresele calde reduc inflamatia ganglionilor limfatici si diminueaza durerea aferenta, deoarece temperatura ridicata incurajeaza circulatia sanguina. Inmuiati un prosop mic in apa fierbinte si stoarceti-o bine, aplicati compresa calda pe zona afectata, timp de 5-10 minute si repetati operatiunea de cateva ori pe zi, pana cand inflamatia dispare.

2. Masajul aplicat la nivelul ganglionilor inflamati ii stimuleaza sa functioneze in mod normal, diminuand in timp umflatura. Masati usor ganglionii limfatici, cu ajutorul degetelor, timp de 5 minute, de 2-3 ori pe zi, pana cand inflamatia dispare.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Miros de picior sau picioare mirositoare, este cunoscut sub denumirea de bromhidrosis si poate fi foarte jenant...
Congestia nazala in termeni simpli este cunoscuta ca „nas infundat”. Acest lucru se intampla atunci cand se...
O femeie este considerata infertila daca nu poate concepe un copil, dupa ce a incercat un an...