Cum sa-ti imbunatatesti auzul

Cum sa-ti imbunatatesti auzul

Tot mai multe persoane se confrunta cu probleme de auz sau chiar cu pierderea acestuia, datorita unor factori interni si externi.

Iata cum va puteti imbunatati auzul:

Mergeti la un control O.R.L., pentru a beneficia de un consult de specialitate, ce poate dezvalui cauza problemelor de auz.

Imbunatatiti-va auzul prin diferite exercitii cardiovasculare, care va vor imbunatati circulatia sanguina si implicit auzul.

Incercati sa filtrati zgomotele, ascultand muzica la volum mic, in timp ce purtati o conversatie cu cineva. Adaugati, treptat, alte 2 surse de muzica, in timp ce va concentrati pe conversatie. Acest lucru va va antrena urechile sa filtreze sunetele ambientale.

Exersati identificarea surselor de sunete. Inchideti ochii si rugati-va un prieten sa mearga intr-o locatie, la alegere, departe de voi (pana la 6 metri) si sa emita sunete de 2 secunde, cu un clopotel sau un corn si apoi aratati cu degetul in directia de unde credeti ca a fost emis sunetul. Rugati-va prietenul sa schimbe directia si distanta de fiecare data cand repeta exercitiul.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Orice femeie doreste sa aiba un ten impecabil, luminos, prin intermediul caruia sa impresioneze in fiecare clipa....
Sanatatea ta e cea mai importanta! Trebuie sa faci tot ce poti pentru a te simti bine...
O viata sanatoasa inseamna, in primul rand, o alimentatie sanatoasa. Daca mananci alimente benefice pentru organismul tau,...