Cum sa-ti imbunatatesti auzul

Cum sa-ti imbunatatesti auzul

Tot mai multe persoane se confrunta cu probleme de auz sau chiar cu pierderea acestuia, datorita unor factori interni si externi.

Iata cum va puteti imbunatati auzul:

Mergeti la un control O.R.L., pentru a beneficia de un consult de specialitate, ce poate dezvalui cauza problemelor de auz.

Imbunatatiti-va auzul prin diferite exercitii cardiovasculare, care va vor imbunatati circulatia sanguina si implicit auzul.

Incercati sa filtrati zgomotele, ascultand muzica la volum mic, in timp ce purtati o conversatie cu cineva. Adaugati, treptat, alte 2 surse de muzica, in timp ce va concentrati pe conversatie. Acest lucru va va antrena urechile sa filtreze sunetele ambientale.

Exersati identificarea surselor de sunete. Inchideti ochii si rugati-va un prieten sa mearga intr-o locatie, la alegere, departe de voi (pana la 6 metri) si sa emita sunete de 2 secunde, cu un clopotel sau un corn si apoi aratati cu degetul in directia de unde credeti ca a fost emis sunetul. Rugati-va prietenul sa schimbe directia si distanta de fiecare data cand repeta exercitiul.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Sanatatea este esentiala pentru orice om. Orice ai intreprinde, in orice domeniu ai activa, ai nevoie de...
Trucurile de frumusete sunt necesare, mai ales in cazul femeilor. Din pacate, nu toate sunt sanatoase. Cand...
Multi oameni sunt convinsi ca fericirea inseamna sa te casatoresti si sa faci copii. In realitate, exista...