Remedii impotriva Helicobacter Pylori

Remedii impotriva Helicobacter Pylori

Helicobacter Pylori este o bacterie specifica oamenilor, localizata la nivelul mucoasei stomacului, ce provoaca o serie de simptome, cum ar fi: balonarea, refluxul esofagian, constipatia, diarea, flatulenta si dureri abdominale acute.

Aceasta bacterie este cauza principala a gastritei, dar poate produce in timp ulcer, migrene, anxietate, depresie si boli cardiovasculare.

Persoanele afectate de Helicobacter Pylori pot fi tratate cu ajutorul antibioticelor, prescrise de un medic specialist. Nu este indicat sa va tratati de unii singuri, daca suferiti de aceasta afectiune.

Este foarte important sa adoptati o alimentatie sanatoasa pentru a evita aceasta bacterie, care sa includa vitaminele A, C si E, zinc si  probiotice (bifidobacterii si lactobacili) pentru a va proteja organismul.

Cauzele exacte ale Helicobacter Pylori nu sunt cunoscute insa este indicat sa adoptati o buna igiena, spalandu-va des pe maini si consumand apa dintr-o sursa sigura.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Helicobacter Pylori este o bacterie specifica oamenilor, localizata la nivelul mucoasei stomacului, ce provoaca o serie de...
Citeste prospectul medicamentului Helicocin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Cu Helicocin...
Una dintre bolile de temut ale zilelor noastre este cancerul gastric. Aceasta afectiune crunta este produsa de...