Concediu pe Litoral. Cum sa verifici online temperatura apei Marii Negre

Concediu pe Litoral. Cum sa verifici online temperatura apei Marii Negre

Vrei sa pleci in concediu pe Litoralul romanesc? Nu ai siguranta ca vei avea parte de o vreme splendida, cu soare din plin, apa curata si mai ales calda? Afla ca iti poti organiza vacanta in functie de toate aceste caracteristici. Poti afla din mediul online cum va fi vremea in perioada respectiva, dar, la fel de important, care va fi temperatura apei in statiunile de pe Litoral!

Concediu pe Litoral. Iulie 2023 a fost o luna atipica pentru Litoralul romanesc si nu numai. Apa Marii Negre a fost prea rece, afectand miile de romani care au ales sa petreaca vacanta in statiunile de la noi. Temperatura apei Marii a fost cuprinsa intre 13 si 16 grade Celsius! O temperatura ca de apa de munte, ar spune multi romani.

Concediu pe Litoral. Cum sa verifici temperatura apei Marii Negre? Pentru a evita o situatie similara cu cea despre care am scris mai su iti poti organiza concediul pe Litoralul romanesc tinand cont si de temperatura apei. Poti verifica acest aspect pe site-ul meteoblue.com. Aici vei gasi informatii despre teperatura Marii Negre in fiecare statiune, inaltimea valurilor si directia acestora. Tot aici exista date despre despre temperatura din aer, temperatura resimtita, directia in care bate vantul, viteza acestuia, dar si cantitatile de precipitatii care ar urma sa cada. Prognoza detaliata este oferita pe o perioada de 7 zile.

Efectele apei reci a Marii Negre in plin sezon estival. Chiar daca apa rece a deranjat multi turisti, exista si un aspect pozitiv in acest fenomen atipic: ecosistemul isi revine! Mai exact, mamiferele marine vin in cautarea bancurilor de peste care incep sa se refaca. Datorita lipsei poluarii, traficului marin, dar si a pescuitului intensiv reroducerea marina a fost mai prolifica! Marea Neagra are o capacitate trofica mare, deoarece 5 fluvii aduc substante trofice care sunt extrem de benefice pentru diferite specii de pesti, precum scrumbia. Acesta este unul dintre motivele pentru care delfinii vin din ce in ce mai des spre tarm, anunta cercetatorii de la Institutul Grigore Antipa din Constanta.

Citeste si: Obiective turistice in Constanta. La mare, la soare si nu numai

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Te uiti la orizont intr- o dupa-amiaza perfect normala si observi ca cerul straluceste intr-o nuanta ciudata...
Soarele ne incalzeste in fiecare zi, facand posibila continuitatea vietii pe Terra. Dar cum se desfsoara intregul...