Accident masina, accident masina

Lista articolelor despre accident masina si accident masina pe AflaCum.ro

Articole despre accident masina si accident masina

Citeste cele mai noi articole despre accident masina si accident masina publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre accident masina si accident masina, pe AflaCum.ro!

Ai lasat masina in parcare cateva ore, iar cand te-ai intors bara era indoita? E frustrant, stim, mai ales cand nu poti gasi vinovatul. In plus, poate nu ai bani sa duci autoturismul in service si te vezi nevoit sa mergi o perioada in aceste conditii. Ei bine, nu e cazul. Exista o metoda prin care poti indrepta singur bara de protectie a masinii!

Ai nevoie de:

- apa;

Coastele rupte sau fracturate sunt rezultatul unei traume in zona pieptului, cum ar fi o lovitura, o cazatura sau un accident de masina.

Fara tratament, acestea se vindeca in aproximativ doua luni, insa pot aparea diferite complicatii, precum perforarea rinichilor, a ficatului sau a plamanilor. Asadar este important de stiut cum se trateaza costele fracturate.

Tratarea imediata:
Aplicati gheata pe coastele rupte, reducand, astfel, inflamarea si durerile. Umpleti o punga cu gheata si inveliti-o intr-un prosop. Aplicati gheata pe coastele rupte, in mai multe reprize, timp de 20 de minute cu pauza de cate10 minute. Faceti aceasta timp de cateva ore dupa accidentare si ori de cate ori zona respectiva este inflamata si va doare.

Accidente pot avea loc oriunde si oricand.

Fie ca in accident este implicat o masina, tren, avion, este bine sa stiti cum sa reactionati in orice situatie.

Pasi:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.