Acid hialuronic, acid hialuronic folosire corecta

Lista articolelor despre acid hialuronic si acid hialuronic folosire corecta pe AflaCum.ro

Articole despre acid hialuronic si acid hialuronic folosire corecta

Citeste cele mai noi articole despre acid hialuronic si acid hialuronic folosire corecta publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre acid hialuronic si acid hialuronic folosire corecta, pe AflaCum.ro!

Acidul hialuronic este esential pentru ten. Are rolul de a mentine pielea hidratata, elastica, fara riduri. HA, asa cum e denumit in prescurtare, este o substanta generata in mod natural. Din pacate, odata cu inaintarea in varsta, acest fenomen se intampla din ce in ce mai rar. Astfel ca e nevoie de produse pe baza de acid hialuronic.

Cum actioneaza acidul hialuronic:

- se transforma intr-un burete care permite pielii sa retina apa si sa se hidratreze. Astfel, pielea isi pastreaza elasticitatea, iar ridurile sunt incetinite;

Citeste prospectul medicamentului Flexodon A si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Glucozaminosulfatul sporeste semnificativ sinteza condrocitara a glucozminoglicanilor si a colagenului,creste sinteza acidului hialuronic, care lubrifiaza capetele articulare si pastreaza netede suprafetele cartilajului.

Condroitinsulfatul mareste capacitatea de sinteza a celulelor cartilaginoase si inhiba enzimele degradative ale cartilajului.

Citeste prospectul medicamentului DivaDeva Restore Tratament Profesional de Revitalizare a Pielii si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

DivaDeva Restore Tratament de Revitalizare a Pielii pentru pielea obosita, lasata, ridata, deshidratata.

Pentru pielea obosita, lasata, ridata, deshidratata.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.