Activitati primavara

Lista articolelor despre activitati primavara pe AflaCum.ro

Articole despre activitati primavara

Citeste cele mai noi articole despre activitati primavara publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre activitati primavara, pe AflaCum.ro!

Primavara e anotimpul ideal pentru a face renovari prin casa, deoarece ziua creste si vremea se incalzeste. Iata 4 proiecte de primavara de facut acasa:

1. Aduceti primavara in casa cu crengi inmugurite sau imbobocite de pomi si arbusti, pentru a crea o atmosfera vesela. Puse in vaze inalte, crengile imbobocite vor inflori si vor parfuma intreaga locuinta. O alternativa sunt bulbii de flori de primavara, precum narcisele galbene si albe si lalelele, care plantati in ghivece, vor inflori si va vor aduce primavara in casa.

2. Modificati destinatia sau pozitia mobilierului din locuinta, pentru o schimbare de primavara. De exemplu puteti folosi un sifonier abandonat, intr-un suport ideal pentru mesele si scaunele pliabile, folosite la picnicuri sau gratare in aer liber. O alta schimbare poate fi aceea de a pune patul sau canapeaua aproape de fereastra, pentru a va bucura de razele si caldura soarelui. De asemenea mai puteti schimba husele de pe canapea, scaune sau fotolii, pentru a le innoi aspectul. Exista o gama larga de culori, modele si texturi de huse, pe care le puteti potrivi cu stilul personal al locuintei.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.