Actrapid mc

Lista articolelor despre actrapid mc pe AflaCum.ro

Articole despre actrapid mc

Citeste cele mai noi articole despre actrapid mc publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre actrapid mc, pe AflaCum.ro!

Actrapid MC este un medicament indicat persoanelor care sufera de diabet zaharat.

Prezentare farmaceutica: Flacon de 10 ml, de 40 si respectiv 100 UI/ml; solutie neutra de insulina porcina monocomponenta (MC).

Profil de actiune: Dupa injectarea subcutanata (valori aproximative): debut la o ora, efect maxim: intre prima si a treia ora, durata actiunii 8 ore.

Actrapid MC Penfil este un medicament indicat bolnavilor suferinzi de diabet zaharat.

Insulina biosintetica umana este fabricata prin tehnologie ADN recombinant folosind ca organism de producere celulele de drojdie. Aceasta insulina este identica cu insulina umana si este de puritate monocomponent.

Cartusele Penfill cu suspensie de insulina sunt prevazute cu o bila de sticla care usureaza omogenizarea particulelor albe de insulina. Dupa agitare, aspectul lichidului este de un alb-laptos omogen. Novo Nordisk nu este raspunzator pentru proasta functionare aparuta ca o consecinta a folosirii cartuselor Penfill in combinatie cu produse care nu corespund specificatiilor sau standardelor de calitate ale NovoPen, NovoPen II, NovoPen 1,5, NovoPen 3 si ale acelor NovoFine.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.