Adevaruri

Lista articolelor despre adevaruri pe AflaCum.ro

Articole despre adevaruri

Citeste cele mai noi articole despre adevaruri publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre adevaruri, pe AflaCum.ro!

Depresia reprezinta starea patologica a unei persoane descurajate. Este o boala foarte raspandita pe intreg Mapamondul; o afectiune care, netratata, poate duce inclusiv la suicid! Din pacate, multe persoane o ignora sau o trateaza cu lejeritate, crezand ca e doar o stare episodica, ce nu poate lasa urmari grave. In realitate, depresia poate face ravagii.

Mituri despre depresie:

Depresia e o boala inchipuita. Multi oameni neavizati au convingerea ca depresia nu reprezinta decat un moment de slabiciune invaluit in tristete. Gresit! Depresia e o tulburare complexa de sanatate mintala! Nu se vindeca de la sine, desi cel care sufera poate crede ca a scapat de ea. Depresia poate reveni in forta, cauzand un rau si mai mare. Asadar, e nevoie de ajutorul specialistului, care iti va indica pasii potriviti pentru a scapa de aceasta stare!

Viata nu este ca un picnic. De multe ori, trebuie sa depasim obstacole pentru a supravietui. Uneori, incercam sa negam problemele, deoarece sunt dificil de rezolvat. Nu e o solutie! Pentru a te simti liber si implinit, trebuie sa confrunti toate obstacolele.

Conform filosofiei budiste, fericirea implica imbratisarea si acceptarea tuturor aspectelor vietii, adica si pe cele negative. Altfel, evitam realitatea si ne opunem fortelor naturale ale Universului.

Mai jos, iti prezentam o lista de adevaruri budiste.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.