Aerisire casa

Lista articolelor despre aerisire casa pe AflaCum.ro

Articole despre aerisire casa

Citeste cele mai noi articole despre aerisire casa publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre aerisire casa, pe AflaCum.ro!

Iarna este anotimpul in care ne petrecem cel mai mult timp in casa, asadar este foarte important sa ne simtim bine in propriul camin. Iata 9 pasi de sporire a confortului din locuinta pe timp de iarna:

1. Folositi umidificatoare, pentru a pastra umezeala aerului din locuinta, undeva peste 50%, deoarece o valoare mai ridicata poate duce la aparitia mucegaiului si a altor microorganisme, care se inmultesc in conditii de umiditate sporita.

2. Aerisiti in mod regulat incaperile din locuinta, in ciuda frigului de afara, timp de 5 minute, de cel putin 2 ori pe zi, pentru a asigura eliminarea alergenilor si a prafului. Nu tineti geamurile deschise mai mult de 10 minute, o data, deoarece temperatura din interior va scadea prea mult.

Mirosurile neplacute din casa ne dau mari batai de cap, mai ales in sezonul cald. Pe langa metodele clasice de improspatare a aerului, precum deschiderea ferestrelor, odorizantele sau oxigenul din plante, exista o solutie rapida, sanatoasa si eficienta!

Ai nevoie de:

- o lamaie;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.